Speurders.me

Datingonlinevergelijking.com

Over Speurders.me

Speurders is een nieuwe datingwebsite in Nederland en België

1) Introductie:
Speurders is verassend en insprirerend vele Nederlandse en mensen uit Belgie hebben zich hierop aangemeld.

2) Werkwijze:
Voor iedereen te gebruiken , aanmelden gaat moeiteloos en ook het bladeren door de singles is eenvoudig. contact leggen gaat soepel en makkelijk door een bericht te sturen naar degene waar je een klik voelt.

3) Onze ervaring:
Duidelijk en op zoek naar contacten voor de lange termijn.

4) Prijzen:
Aanmelden is gratis, geen sprake van abbonementskosten maar een vergoeding wat betreft berichtgeving, waar je zelf bepaalt of je daar gebruik van gaat maken!

5) Veiligheid:
Betrouwbare en degelijke website, waarin na afmelden alle gegevens worden verwijderd, na afmelding dient men zich wel opnieuw aan te melden.

6) Afmelden:
Besluit je niet meer gebruik te willen maken, is het heel makkelijk je af te melden voor de dienst Speurders. Dit doe je middels je persoonlijke member account. Je behoeft alleen de instructies van het afmelden persoonlijk account op te volgen, de rest wijst zich zelf. Daarnaast worden al je persoonlijke gegevens direct verwijderd uit het systeem. (klein minpuntje als je je weer wilt aanmelden dien je al je gegevens opnieuw door te geven)

7) Onze beoordeling:
Wij hadden niet anders verwacht dan dit een absolute aanrader is op gebied van dating! Top website en zeer gebruikersvriendelijk. Bovendien kun je een app downloaden in het zicht van je hoofdscherm.

Bezoek Speurders.me